Gør frokostpausen lidt mere spændende

Mange kender godt til, at der på arbejdspladsen tit står en kurv med rundstykker, lidt chokolade og nødder eller en pose lakridser, der på en eller anden måde er endt i frokoststuen. Det sker tit helt automatisk, at der er nogen, der lige tager en pose af det ene eller andet med, og så er der ellers frit spil, og alle kan smage. Det er hyggeligt og noget af det, der skaber god stemning på en arbejdsplads, men mange udtrykker også et ønske om, at de godt kunne tænke sig at leve lidt sundere.

Derfor kan I også med fordel sørge for sunde snacks til virksomheden. Der er mange forskellige muligheder, og I kan vælge, om I fast har en, der sørger for at indkøbe kiks og frugt, eller om I vil gøre det nemt for jer selv. I kan med en fast leveringsaftale sørge for, at der altid er frugt i personalekøkkenet.

Gør det til en god oplevelse

Selvom der er frugt, så er det ikke det eneste, der skal sørges for. Det er alfaomega at have gode køkkenknive, så man ikke bruger en halv kaffepause på at skære en melon ud i både. En god køkkenkniv skal du ikke bruge vold for at skære med, og du vil mærke, hvordan det bliver meget lettere at skære ting, uanset om det er en halvblød tomat, hvor du skal gennem skrællen, eller om det er en skrællet banan, der nærmest ingenting kræver.

Det er en god idé at anskaffe sig køkkenknive i forskellige størrelser. Først og fremmest er det godt at have forskellige knive, der passer til forskellige formål, så du ikke nødvendigvis skærer et lille æble med samme kniv, som du vil bruge til vandmelonen, men de enkelte medarbejdere vil med garanti også have personlige præferencer for, hvilken størrelse kniv, de helst vil bruge.