Sådan viderefører du en god café

Er du blevet ny forpagter af en café, eller har du købt dit eget lokale for at påbegynde caféeventyret? Så er det tid til at få arbejdshandskerne på, så du kan skabe lige nøjagtig den café, du drømmer om! Det er endelig blevet tid til, at du skal designe og indrette dit sted nøjagtig som du drømmer om det. I denne artikel får du inspiration til den perfekte café!

Skab en lækker caféindretning

Hvis du skal overtage en café fra tidligere ejere, bør du gå til cafe indretning på anden vis, end hvis du skal starte din egen café op fra bunden. Du står med et lokale, der før har haft et bestemt udtryk, som gamle gæster har været vant til, og nu er det op til dig, hvorvidt denne skal fortsættes eller om du vil gå radikalt anderledes til værks.

Det er vigtigt at indrette caféen, så den passer til dit image. Hvis det skal være en sjov, eksperimenterende eller traditionel i sit udtryk, bør gæsterne kunne spotte det fra menuskiltet ude på fortovet og fra indretningen, når de træder ind.

Hvad vil du gerne sælge?

Ønsker du at sælge den hyggelige fællesstund eller spændende og lækker mad? Du ønsker nok at sælge begge ting, men har du valgt at åbne en café, fordi du har større gastronomiske planer, bør du først og fremmest budgettere til køkkenets fordel. Investér de penge, du har nu, der, hvor det giver bedst mening.

Når du skal markedsføre din nyåbnede café, bør du sørge for at lave lokale reklamer, fx i lokalavisen. Du kan evt. tippe om din café i håb om en artikel i lokalsprøjten. Du bør også reklamere på de sociale medier og lave en Facebookside til din café, så folk kan blive oplyst om åbningstider og den første åbningsdag!