Skab en sund og varieret frokost med Yumbox

Ønsker du at skabe en sund og varieret kost for dit barn, så vil Yumbox madpakker falde lige i din smag. Mange forældre har problemer i de travle hverdage med at skabe en sund og varieret madpakke til deres lille guldklump. De skønne madpakker fra Yumbox gør hverdagen til et hit, hvor madpakken bliver en tand mere spændende for barnet. Madpakkerne fra Yumbox gør madpakken ekstra appetitlig, enten i dagpleje, skole eller børnehaven.

 

Forældre har ofte svært ved at skabe en både sund og varieret kost, hvor barnet har  lysten til at spise madpakken. Med Yumbox bliver selv sunde snacks et hit hos den lille. Den sunde og varieret kost vil give barnet den bedste start eller slut på dagen. Det vil altid være en god start, at lave en lille overraskelse til barnet, evt. han eller hendes yndlings sunde snacks i madpakken, dermed vil barnet se frem til madpakken. Forældre vil have mere tid til at lave den skønne madpakke til deres guldklump pga. man ikke behøves sølvpapir eller staniol, dermed bliver hverdagen en tand nemmere.

Appetitlig og varieret kost

Yumbox madpakker gør det muligt at skabe en mere appetitlig madpakke, da madpakken har inddelte rum, dermed bliver alt maden ikke blandet sammen.

Mange børn har et behov for at få maden serveret i små portioner af gangen, da det giver barnet en større appetit. Forældre spare tid om morgen på at pakke det varieret mad ind i staniol eller sølvpapir, da dette ikke er nødvendigt i de fine Yumbox madpakker.

Yumbox madpakker har mange skønne fordele, som enhver børnefamilie vil sætte stor pris på. Forældre kan spare tid og morgen, derudover vil barnet have en større lyst til at spise madpakken, og dermed kan se frem til at vise mor eller far den tomme madpakke efter skole, institution eller børnehaven. Barnet vil have en større tendens til at spise op pga. den overskuelige madpakke med de inddelte rum, dermed vil barnet få den næring han eller hun behøver i løbet af dagen.

  • Madkasserne fra Yumbox er 100 procent kemifri, dermed slipper forældre for diverse bekymringer om, at deres lille guldklump skulle risikere at indtage diverse kemikalier

 

  • Madkasserne er fremstillet af ABS plast, dermed er plasten særlig holdbar

 

  • Indsatsen af madkasserne er fremstillet ud af tritan plast

 

  • Madkasserne er fri for BPA og phthlater

 

  • Madkasserne er enten delt i 6 rum eller 4 rum 

Væsentligt med den optimale næring

Det er særligt vigtigt at barnet får en varieret frokost med den optimale næring. Det er væsentligt at barnet får han eller hendes optimale næring, da det har en stor betydning for barnets vækst og trivsel i dagligdagen. Variationen af kosten er særligt vigtigt, da det er væsentligt for, at barnet får de nødvendige vitaminer, mineraler og andre nødvendige næringsstoffer kroppen har brug for.

Madpakkerne fra Yumbox gør en sund og varieret kost til en realitet, da barnet kan få maden serveret i små portioner, som giver barnet en større appetit. Derudover giver madpakkerne barnet mere overskud pga. de inddelte rum, så barnet får et overblik over udvalget af frokosten, uden det hele er blandet sammen, og er blevet uappetitlig for den lille.