Et Babolat Padel bat er værd at overveje

Padel er den nok hurtigst voksende sport lige nu. Alle taler om det og alle vil gerne spille padel. Og så skal man selvfølgelig også have et ordentlig padel Bat, så oplevelsen kan blive bedst mulig.

Padel er overalt

De skyder op alle steder. Padel baner, som du kan booke dig ind på, og have et par hyggelige timer med gode venner. Sporten blev oprindeligt opfundet i Mexico, og bredte sig derfra først til Spanien, og siden til resten af Europa. Under varme himmelstrøg foregår spillet ofte udendørs, men i Danmark er de fleste baner indenfor. Lige nu er det superhot at spille padel, og det kan ligefrem være svært at finde en bane. Så sørg altid for at booke i god tid.

Reglerne er simple

Det er forholdsvist simpelt at starte op med at spille padel. Faktisk kræver det ikke den helt store teknik eller forståelse at spille på et stille og roligt niveau. Det vigtigste er nok at spille med nogen, der er på samme niveau som dig selv.
 For at spille kræves, ud over en bane, bat, bolde og padel sko. Bat findes i forskellige udgaver, bolden minder om en tennisbold, men adskiller sig i vægt, størrelse og også lufttryk. Skoene skal støtte og give dig et godt greb på banen. Banen der spilles på er 10 meter bred og 20 meter lang. Der er et net midt på banen, 88 cm over jorden, og omkring banen er det glassider. Ofte spilles der på kunstgræs, serven er med underhånd, og så spilles der efter sammen pointsystem som i tennis. Altså partier med scoret 15, 30 og 40 samt sæt til vundne seks partier.

Padel bat

Når du leder efter det rette Padel bat til dit behov er der selvfølgelig en række parametre, du kan bruge som udgangspunkt for dit valg. En mulighed er et Babolat padel bat. Men du skal selvfølgelig vælge bat ud fra dine evner og ambitioner. Dernæst skal du finde ud af hvilken type spiller du er. Dette spiller ind på dit valg af bat og om du skal vælge cirkelformet, diamantformet eller dråbeformet bat. Du skal desuden være meget opmærksom på materialet af dit bat. Ofte er det sådan at jo mere carbon, som dit bat består af jo bedre er kvaliteten, men fiberglas er noget blødere. Du bør også overveje om du vil spille med ru eller glat overflade, hvilket afhænger af hvor meget du vil skrue dine bolde.