Gør din cykel klar til vinter

Vinteren kommer nærmere, som betyder mørke morgener, koldere vejr og kortere tid med lys. Nedbør i form af regn, sne og tåge kan også forekomme i denne årstid, og derfor skal man sørge for at have det rigtige udstyr klar, hvis cyklen er ens foretrukne transportmiddel. Denne artikel vil komme med nogle gode råd til, hvad du skal gøre for at gøre din cykel klar til vinter, og hvordan man kan fortsætte sin cykeltræning, når vejret ikke indbyder til en cykeltur. 

Sikkerhed frem for alt 

I de mørke måneder kan det være farligt at være cyklist. Hvis man ikke beskytter sig ordentligt og sørger for, at man er synlig for bilisterne, så kan det ende meget galt. Det kan også blive en dyr fornøjelse økonomisk, hvis man ikke har lygter på cyklen. Sørg derfor for at cykellygterne er påsat rigtigt og lyser tilstrækkeligt, inden du bevæger dig ud på cykelturen. Hvis du vil være godt sikret, så er det værd at investere i cykellygter fra Bontrager. Her får du lygter af høj kvalitet og kan med garanti blive set i trafikken. 

Bær cykelhjelm året rundt 

En anden sikkerhedsforanstaltning, som du altid skal gøre dig, inden du sætter dig på cyklen, er at bære cykelhjelm. Dette gælder alle tidspunkter på dagen og alle tider på året – ikke blot når det er koldt og mørkt. Cykelhjelmen beskytter dit hoved, hvis du skulle være ude for et uheld på cyklen. Det er vigtigt med en cykelhjelm, der beskytter ordentligt, og her har Bontrager også et stort udvalg, så du kan få den, der passer dit formål og sidder behageligt på dit hoved. 

Træn inde i varmen 

Hvis du ikke er til kulde, men du gerne vil fortsætte med at cykle, så kan det være en idé at investere i en træningscykel. Med den kan du træne hjemmefra, og der er ikke nogen undskyldninger i forbindelse med dårligt vejr eller slud på vejene. Hvis du vil have en træningscykel af høj kvalitet, så skal du vælge en wahoo cykel. Den er anvendelig for både professionelle såvel som dem, der bare ønsker at cykle inde i varmen uden problemer. Wahoo hometraineren kan også kombineres med andet træningsudstyr såsom et pulsmålerbælte, pulsmålerur eller en måtte til udstrækning efter den hårde træning.