Vil du prøve kræfter med hjemmefitness?

Elsker du at være i god form, men er du også en af dem, som hellere vil svede i hjemmets rammer fremfor at tage ned i dit lokale fitnesscenter? Så kan du etablere dit eget lille hjemmefitness. Det kræver ikke ret meget plads, og du kan sagtens investere i få, men gode redskaber. Forvandl nemt stuen, hjemmekontoret eller garagen til dit eget personlige træningscenter – og pak det væk igen, når du er færdig. Det er vi vilde med.

Tag fat i det rette udstyr

Mærk din krop med de rigtige redskaber for dig. Det er op til dig, hvilken slags udstyr du har brug for, og hvad du vil investere i det.

En vægtstang kan være lidt svær at gemme af vejen, men her investerer du i et redskab, hvor du træner hele kroppen. Mange tænker på vægtstænger og associerer dem med store muskelbundt men kan også være en god træningsform for kvinder, fordi kvinder er mere smidige. Du kan nemt tilpasse vægten til dig. Du kan også starte med håndvægte, som er nemmere at have plads til.

Måske vil du sætte dig ned på en romaskine og forestille dig, du er på vej til OL, eller træde i pedalerne på en motionscykel.

Kast dig ud i træning med træningselastikker, som er en nem og simpel træningsform med fokus på smidighed og styrke.

Hvis du er til dybe vejrtrækninger og smidighed, så er en yogamåtte det helt perfekte til dig.

Vær klædt på til træning

Det er også vigtigt at føle sig godt tilpas i dit træningstøj. De rigtige sko kan gøre en stor forskel. Der er også et væld af muligheder inden for træningstøj, uanset om du skal vælge en støttende træningsbh, eller om du er til yogapants eller sweatpants.

Find nogle gode træningsprogrammer og bliv inspireret på nettet, så du kommer godt i gang. God træning!