Listen til cykelrytteren – dette skal du have

Som cykelrytter skal have en rygsæk fyldt med alle de ting, du skal have som cykelrytter. Grunden til, at du som cykelrytter skal have meget udstyr, er blandt andet, at du skal køre i al slags vejr. Hvis du er dedikeret til sporten, og du virkelig elsker at cykle, så er det hele det værd.

Her er nogle af de ting, du skal have som cykelrytter.

En god cykel

Cyklen er selvfølgelig det allervigtigste. Du skal have en cykel, der tager dig frem med en følelse af, at du glider over asfalten. Der er mange forskellige typer af cykler på markedet, så du skal vælge den, der passer bedst til dig.

Du skal også sørge for at få en god cykelpumpe, så du altid kan holde dækkene i friske.

En cykelhjelm

Selvfølgelig er dette et must, hvis du vil være sikker på dine cykelture. En god hjelm skal sidde godt på hovedet, og den skal være i god stand.

En cykelrygsæk

Rygsækken skal være stor nok til at rumme alt det, du må få brug for på din tur. Husk at pakke en regnjakke og et par ekstra rapha trøjer, hvis vejret bliver dårligt.

Du skal også have plads til noget mad og drikke, så du kan holde dig hydreret og energisk på turen.

Cykelsko

Dine fødder skal have god støtte, når du cykler. Cykelsko giver dig også bedre kontakt med pedalerne, så du kan træde kraftigere. De rigtige cykelsko gør en verden af forskel for din oplevelse, så sørg for, at du har gode cykelsko.

Cykelhandsker

Cykelhandsker beskytter dine hænder mod vind og vejr, og de giver også bedre greb om styret. Handskerne skal være behagelige at have på, og de skal ikke være for stramme, så du kan bevæge hænderne frit.